Cím és nyitva tartás

A piac címe:

1047 Budapest, Baross u. 105-107.

Nyitva tartás:

- Szerda: 7:00-12:00
- Péntek: 8:00-12:00
- Szombat: 7:00-12:00

Csatlakozzon hozzánk!

Biopiac Újpesten

A Pesti Biopiac Budapesten a IV. ker. Baross u. 105-107. sz. alatt, minden szerdán, pénteken és szombaton 7-12 óráig tart nyitva. A piacon kizárólag ellenőrzött biotermékek kaphatók.

A piac megközelíthető: a 3-as (kék) metró Újpest városközponttól a 147-es és 30-as busszal, illetve a Baross térről induló 20-as, 30-as buszokkal. Ezeken kívül még a 47-es és 96-os buszok állnak meg a piacnál.

A parkolás kényelmesen megoldható a saját udvaron kialakított helyen.

A Pesti Biopiacot –másfél évtizeddel ezelőtt- olyan orvosok hozták létre, akik igyekeztek családjuk és betegeik egészségét bioélelmiszerekkel biztosítani. Akkoriban az árutermelő biogazdálkodás hazánkban még gyermekcipőben járt, ezért először saját maguk kezdtek mezőgazdasági termeléssel foglalkozni. Később a Sárközy Péter Alapítvánnyal együttműködve létrehozták a piacot. Ide már egyre több őstermelő járt árusítani és folyamatosan növekedett a vevők száma.

Biopiac Újpesten

Az árusítás ma már egy korszerű, temperált csarnokban történik, ahol minden fő élelmiszerféleség (zöldségek, gyümölcsök, tej- hús- és pékáruk) kapható. Az őstermelők mellett biobolt és büfé is működik.

Szombatonként különböző rendezvényeket szerveznek az érdeklődőknek. A gyerekeket kis baromfiudvar várja, ahol különböző háziállatokat láthatnak és etethetnek. Tavasztól a kicsik birtokukba vehetnek egy kis játszóteret. Többek között kutyás ügyességi bemutatókat, kézműves vásárt és szakácsbemutatókat tartanak. Különböző egészségügyi mérésekkel és szolgáltatásokkal is vásárlóink rendelkezésére állunk.

A létesítő orvosok azzal a céllal hozták létre az ökopiacot, hogy Budapesten a pesti oldalon is hozzájuthassanak az egészséges, vegyszermentes élelmiszert fogyasztani akarók a bioélelmiszerekhez. A piac törekszik arra, hogy mindig jó minőségű, friss és olcsó árukkal álljon minél szélesebb vevőkör rendelkezésére. Ennek érdekében gyakori vásárlói akciókat szervez és meghatározott időközönként jelentős árkedvezményeket biztosít.

Fontosnak tartjuk, hogy a piaci árak reális szinten maradjanak, hogy ne csak a tehetősebb vásárlók, de mindenki számára elfogadható legyen.

template joomla 1.7

(C) Pesti-biopiac.hu | Kapcsolat